Power

Har setat och rensat mina två spotify listor lite, hade några låtar som bara tog plats och som jag aldrig lyssnade på.. Nu ska jag in i duschen och sen ska vi äta hos Karlssons, sen blir det nog film för mig för jag är för trött för att göra någonting. Och så måste jag planera och börja plugga för jag ska till skolan innan vi egentligen börjar och göra klart några rester som jag har kvar från ettan.. Får nog ta och skylla mig själv för det haha

Mad World


All lights are green if you know what i mean


Lost then found

Sååå, kom hem igår från Åhus/Karlskrona/Kalmar/Västervik! Sitter just nu och lyssnar på one republic och kollar lite på tumblr osv. Ska också ladda ner det nyaste Pretty Little Liars avsnittet som kom ut i tisdags när jag var i Åhus så jag kunde inte kolla på det då... Kommer nog mer inlägg om veckan senare!

ÅHUS

Drar till åhus om några minuter! Tar med mig datorn men vet inte om jag kommer blogga, om det är dåligt väder (som de säger att de ska bli) så gör jag det. Annars så är jag ute och glassar i solen och ser på beachhandboll!

Tom


Harry Potter The Deathly Hallows Part 2

BEST. FUCKING. FILM. EVER!
Kan inte beskriva hur det känns nu efter. Det är ungefär som ett stort hål i bröstet. Det var den sista filmen, helt sjukt! Inga tårar fälldes men mina ögon var fyllda av dem i några delar av filmen haha! Kommer helt klart se den igen. Och igen och igen och igen och igen. Bästa filmen någonsin. De bästa filmerna någonsin!


Others are great, but you can be greater


Har du en blogg?

Besök den här sidan
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/

Wild Spirit

Shorts, Levi's 501:or. "Wild Spirit" linne, Kan Dee. Skor, Jeffrey Campbell.
Bilder från lisaplace


Keep your chin up


Favorite List

Favoritmusik: Dubstep, rnb hiphop
Favoritsport: Handboll
Favoritserie: CSI, How I Met Your Mother, Scrubs, Pretty Little Liars
Favoritartist: Wiz Khalifa, Kid Cudi, Justin Bieber
Favoritmat: Tuna Parks pizza
Favoritparfym: Viva La Juicy - Juicy Couture
Favoritdag: Lördag
Favoritårstid: Sommar
Favoritdricka: Hallonsoda
Favoritfärg: Blå

Church


She said look ma no hands


The kids are losing their minds


We are the people that rule the world


i cant do well when i think you're gonna leave me, but i know i try

Sitter just nu i pyjamas och kollar runt lite på datan så tänkte ta och uppdatera bloggen. Ilhag och Sassi kommer hem till oss ikväll och äter, det blir säkert pool bad osv eftersom det är fint väder ute, woho!