Daisy


30 maj

så, tänkte bara dra ett snabbt inlägg nu. är ledig idag, torsdag och fredag, och det är askönt! och några saker som jag MÅSTE göra idag är att städa mitt rum, turismuppgift, engelskauppgift och bilduppgifter. och om jag får tid över ska jag göra några svenskauppgifter också, vilket inte kommer att hända tror jag haha! ska ut en sväng runt golfbanan och leta efter min katt som har vart borta i två dagar! jaa jag vet att det bara är två dagar, men man vet aldrig vad som kan ha hänt liksom hahaha! sen kanske jag och min syster skulle cykla in till torshälla och köpa ben and jerrys men det kommer nog inte hända för jag försökte slänga en fjärrkontrol på henne idag men missade och träffade väggen så det blev ett litet 'hål' och pappa blev arg, smart jag är. 

och inlägget blev inte så jätte snabbt, eller kort, eller w/e
jag skrev ett inlägg i alla fall..

Uphill


Om sanningen ska fram


This place about to blooooooow


20:52

och justeee! den där bild saken i menyn på sidan var bara tidsfördriv. kommer säkert ta bort den senare, men nu får den sitta där.

Från och med då, från och med du

Såå, har inte bloggat så mycket, vilket inte är så förvånansvärt, eller. Har vart hemma hos Hanna i helgen, och idag badade vi i min pooool, as skönt! Och nu måste jag egentligen plugga men det kommer nog hända efter jag duschat om någon timme, haha! hejdå eller något

Kylie and Kendall


okej


Känn ingen sorg för mig göteborg

Ska snart hoppa in i bilen och åka ner till Göteborg för att se sm finalen i handboll, wohoooo! bo på hotell och så, det gillas. bilder kommer nog efter helgen om någon nu vill se ahah

When I get home you're so dead


Vogue


Inspiration


Throw some glitter make it rain


I'd hate to be you when people find out what this song is about


woho

Chico


My Chemical Romance

okeej, vet inte vad jag ska skriva. sommarlov om snart en månad, helt sjukt. och den här låten lyssnar jag på just nu, jag har ganska blandad musiksmak haha!

Pursuit of happiness